ASP központhoz való csatlakozás

Találatok: 4764

Projekt megnevezése:

Mihályi Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Projekt azonosító száma:

KÖFOP -1.2.1-VEKOP-16-2016-00454

Kedvezményezett:

Mihályi Község Önkormányzata

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

6 987 500 Ft

A finanszírozás típusa:

Európai Szociális Alap

A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja:

2016. december 1.

A projekt fizikai befejezésének tervezett időpontja:

2018. június 30.

Mihályi Község Önkormányzata az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozásához közel 7 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Az Európai Szociális Alap az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

A Mihályi Közös Önkormányzati Hivatal ellátja a Mihályi, Kisfalud, Vadosfa, Cirák, Gyóró és Himod községek önkormányzatainak működésével, valamint a polgármester vagy a jegyző feladat- és hatáskörébe tartozó ügyek döntésre való előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos feladatokat. A hivatal közreműködik az önkormányzatok egymás közötti, valamint az állami szervekkel történő együttműködésének összehangolásában.

A fejlesztés célcsoportja a közös hivatal 11 dolgozója, akik az önkormányzati ASP rendszer szakrendszereit munkájuk során használni fogják.

A projekt keretében az önkormányzati ASP rendszer szakrendszereinek használatához szükséges informatikai eszközök (laptopok, központi nyomtató, elektronikus személyi igazolvány olvasó) kerülnek beszerzésre. A közös hivatal Informatikai Biztonsági Szabályzata és Iratkezelési Szabályzata felülvizsgálatra, módosításra kerül az ASP működési rendjének megfelelően. Kialakításra kerülnek a helyi iparűzési adó elektronikus ügyintézésének feltételei. Megtörténik az önkormányzati szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja. Az ASP szakrendszerek megfelelő használata érdekében a hivatali dolgozók oktatáson vesznek részt. Elvégezzük a kialakításra kerülő szolgáltatások ellenőrzését, tesztelését.