Védőnő

Bemutatkozás:

vedonoBencsics- Barbély Eszter védőnő vagyok. 2006-ban szereztem védőnői diplomát a Pécsi Tudományegyetemen, azóta gyakorlom a hivatásom. Férjemmel 2 gyermeket nevelünk.  Eddig jobbára iskolavédőnői feladatokat végeztem. 2023. szeptember 1. óta látom el a Mihályi- Kisfalud- Vadosfa védőnői körzetet.

Feladataim közé tartozik a várandóság alatt a magzat fejlődésének követése, szűrővizsgálatok végzése, illetve életmódbeli tanácsokkal segítem a kismamákat. A 0-6 éves gyermekek testi-lelki és mentális fejlődését felügyelem és segítem. A településeken található óvodákat és általános iskolát is ellátom- évente háromszor tisztasági vizsgálatot végzek, részt veszek az egészségre nevelésben, iskolában ez még kiegészül szűrővizsgálatokkal, illetve a védőoltások szervezésével.

 A védőnői munka fő színterei a családlátogatások, valamint a védőnői tanácsadás, melyet a Mihályiban található tanácsadóban végzek, előre egyeztett időpontban.

Sokszor hallom az otthon lévő kismamáktól, anyukáktól, hogy egyedül érzik magukat, nincs kivel megbeszélni a problémáikat, ezért tervezem Baba- mama klub indítását, ahol lehetőség lenne egy jó hangulatú beszélgetésre, egy kis közösség építésére, miközben a gyerekek önfeledten játszhatnának.

Elérhetőségeim:

            Tel.: 06 30 621-9764

            E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanácsadások ideje:

            Várandós tanácsadás: Hétfő: 12:00- 13:00

Szerda: 10:00-11:00

Csecsemő tanácsadás: Hétfő: 13:00-15:00

  Szerda: 8:00-10:00